Termeni si conditii

Acest document stabilește termenii si condițiile în care puteți utiliza site-ul www.sportteam.ro.

Daca nu acceptați termenii și condițiile menționate în acest document, nu veți accesa și nu veți folosi site-ul și informațiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile și orice alte materiale prezente pe site sînt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Academia de Fotbal Sport Team, dacă nu este stipulat altfel în mod expres.

Reguli de utilizare

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite și/sau distruge materialele publicate, încălcînd dispozițiile legale aplicabile.

Orice informație publicată pe acest site este furnizată doar cu scopul de informare generală și nu creează nici o obligație din partea Academia de Fotbal Sport Team.

Orice informație publicată pe acest site poate fi utilizată numai pentru uz personal, cu menționarea sursei, fiind interzisă utilizarea în scopuri comerciale. Este interzisă, de asemenea, utilizarea oricărei informații publicate pe acest site prin integrarea acesteia în oferte comerciale sau în orice alte documente (rapoarte, analize etc.) care au caracter comercial sau capătă o valoare adăugată prin integrarea unor astfel de informații.

Modificări

Academia de Fotbal Sport Team își rezerva dreptul de a modifica în orice moment sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Academia de Fotbal Sport Team nu este răspunzătoare pentru modificările pe care le face în site-ului. Academia de Fotbal Sport Team poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice pe acest site.

Absolvirea de răspundere

Prin folosirea acestui site ați înțeles și sunteți de acord cu următoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria răspundere.
  • orice material descărcat sau obținut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului se află astfel la discreția utilizatorului și este folosit pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descărcarea de conținut de pe site.
  • Academia de Fotbal Sport Team nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv pierderea profitului, rezultînd din accesarea și/sau folosirea site-ului și/sau a informațiilor publicate pe site.