Academia de Fotbal Sport Team a avut onoarea şi plăcerea de-al avea invitat marţi, 31 mai 2016 pe fostul mare atacant român, Gabi Balint.

Acesta a asistat la antrenamentul grupei 1998, iar la finalul antrenamentului, acesta le-a dat sfaturi preţioase legate de viaţa de fotbalist jucătorilor noştrii. Acesta i-a sfătuit pe jucători să îşi respecte meseria de fotbalist, deoarece cariera lor profesionistă este foarte scurtă şi trece foarte repede, să exerseze foarte mult în afara antrenamentelor şi cel mai important să se ţină de şcoală.

“Viaţa de fotbalist în ziua de astăzi este foarte grea, nu poţi pleca din ţară fără să ştii o limbă străină”-Gabi Balint.

Gabi Balint i-a sfătuit pe jucători să aibă mare grijă de viaţă extrasportivă, deoarece aceasta îşi pune amprenta foarte mult pe evoluţiile din teren ale jucătorilor.

“Cu toţii am fost tineri, suntem oameni, trebuie să ne vedem şi de viaţa noastră personală, însă fotbalul trebuie să ocupe un loc fruntaş în mintea voastră. Un meci de fotbal care se joacă sâmbătă, începe de luni pentru un jucător.”-Gabi Balint.

Fostul mare atacant roman i-a sfătuit pe jucători să aibă încredere în ei, să muncească foarte mult şi să nu se considere niciodată mai prejos decât adversarii.

“Ce dacă intri pe teren contra lui Messi? Trebuie să intri cu încredere, să nu îl consideri mai valoros decât tine.”-Gabi Balint

La finalul întâlnirii, am avut plăcerea să îl “transferăm” pe marele atacant.

Academia de Fotbal Sport Team îi mulţumeşte foarte mult domnului Gabi Balint pentru lecţia ţinută jucătorilor !

Foto Credit : ilvphoto

 

 

pentru sfaturile pe care le-a acordat jucătorilor noştrii şi sperăm că aceştia să le urmeze.