Radu Zamfir, mijlocașul echipei Sport Team în vârstă de 16 ani, și-a făcut debutul în naționala României U16 în meciul contra naţionalei Georgiei U16 ( România s-a impus cu 1-0), în cadrul turneului de dezvoltare din Bulgaria, unde naţionala reprezentativă a întâlnit Croaţia ( România s-a impus cu 1-0 ), Bulgaria şi Georgia ( România s-a impus cu 1-0 )

Radu Zamfir, provine din localitatea Ion Roată de lângă Urziceni, a fost adus la Academia de Fotbal Sport Team în vara anului 2013, de la echipa de fotbal locală Unirea Ion Roată, de către antrenorii Cristian Teacă și Bogdan Cîrjă.

Radu a fost transferat la Liceul Sportiv Mircea Eliade din București, liceu care este partener Sport Team.

Datorită acestui parteneriat, Radu se bucură atât de cazarea în căminele liceale oferită de către partenerii noștri de la Liceul Sportiv Mircea Eliade și de o pregătire școlară de foarte mare calitate.

Cu Radu în lot, în sezonul 2013/2014 echipa Sport Team s-a clasat pe locul 3 în cadrul turneului din București, jucând finala mică a playoff-ului. Sezonul următor, 2014/2015, echipa cu Radu în lot, s-a clasat pe locul 2 al turneului din București, trecând peste echipe precum Dinamo București și Steaua București, echipa calificându-se în turneul zonal, unde a întâlnit Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Delta Tulcea.

Radu Zamfir este un exemplu de ambiție, perseverență și foarte multă muncă, lucruri în care Academia de Fotbal Sport Team crede și pe care le susține.

Sport Team se bucură că reușește să împlinească visul jucătorilor, încercând să ofere fiecărui jucător al Academiei șansa de a ajunge la echipa națională de fotbal a României.

Academia Sport Team speră să contribuie la construirea viitoarei “Generații de aur” a naționalei, oferind  tot suportul  de care națională are nevoie.