CS Sport Team egală cu Steaua Bucuresti şi Sportul Studentesc

În fotbalul românesc este arhicunoscută problema creşterii copiilor de la vârste cât mai mici. Dezinteresul cluburilor noastre pentru iniţierea şi formarea tinerilor fotbalişti este reflectată în promovarea lor mai ales la primul nivel fotbalistic. În zilele noastre, nu multe sunt echipele ce se ocupă cum ar trebui de şlefuirea tinerelor talente.

O astfel de şcoală ce oferă copiilor posibilitatea de a face sport, de a se remarca şi de a urma o carieră de fotbalist profesionist este Şcoala de Fotbal SportTeam Bucureşti.

Înfiinţată în 2007, Şcoala de Fotbal a ajuns în decursul acestor ani să poată înscrie în campionatele AMFB-ului numai puţin de şapte grupe de copii. Rezultatele nu au întârziat să apară şi după multe antrenamente şi muncă au reuşit performanţa de a se lupta umăr la umăr cu echipe mult mai cunoscute din fotbalul românesc. În două dintre aceste grupe, 1999 şi 2000, CS Sport Team se luptă cu Steaua şi Sportul pentru prima poziţie în clasament, lăsând în urmă alte grupe de copii precum cele ale Progresului, Proluceafărul, Juventus sau CS Otopeni.

Sursa: liga2.prosport.ro