Dinamo JB s-a impus sâmbătă în meciul disputat cu Sport Team pe sinteticul Complexului Sportiv Ion Țiriac, contând pentru etapa a 16-a, chiar dacă a păstrat câțiva dintre titulari pe banca de rezerve.

Prima repriză a fost lipsită de goluri, dar a avut un ritm alert. Totuși, impresia lăsată de prestația celor două echipe a fost că meciul va fi tranșat doar din greșeli de apărare. Așa a și fost.

În repriza secundă, cei care au greșit mai mult și mai ales decisiv au fost jucătorii formației gazdă, Sport Team. Chiar dacă Dinamo JB a avut ocazii importante, ratările și o dată bara au menținut scorul alb până în minutul 55, când Moldoveanu a evitat elegant blocajul și a șutat din colțul careului de 6 metri.

După deschiderea scorului Dinamo JB a continuat să atace și a ratat alte câteva ocazii monumentale, cea mai clară fiiind cea a lui Neicuțescu. Atacantul a scăpat singur, la depășit pe Crivăț și dintr-un unghi nu tocmai dificil, cu poarta goală, a căutat colțul scurt, dar a trimis pe lângă bară.

În cele din urmă, Dinamo JB și-a mărit avantajul cu largul concurs al defensivei gazdă, în special al celor doi fundași centrali și a portarului. La o lovitură de la colțul terenului, mingea a fost trimisă în careul de 6 metri, gazdele s-au invitat reciproc să respingă, dar nimeni nu s-a sesizat, iar Grigore a venit liniștit din spate și de pe picioare a împins cu capul mingea în plasă.

u trebuie trecută cu vederea schimbarea produsă la conducerea echipei în pauza care tocmai s-a încheiat. Sorin Popescu a plecat la FC Voluntari ca antrenor al satelitului din Liga 4 (lider în Ilfov) și a fost înlocuit de Corneliu Ionescu, antrenorul grupei similare de la Steaua.

Dinamo JB a acumulat în clasament 42 de puncte și are o singură rivală în lupta pentru primul loc, Liceul Tehnologic Victor Frunză din Râmnicu Sărat.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Ionuț Ilie, Alexandru Bodolan și Marius Bărbulescu.

Miercuri, Dinamo JB joacă pe teren propriu cu LT SF Pantelimon, iar Sport Team se deplasează la Buzău pentru partida cu Gloria

ACADEMIA SPORT TEAM: Crivăț – C. Dumitru, Dușa, Bratu, Fl. Iordache, Bogoiu, Păunescu,
Merloi, Pană, Lixandru, Paraschiv
Rezerve: Matei, Cercel, Voinea, Cocris, Georgescu, Palade, Stan
Antrenor: G. Constantin
DINAMO: Eșeanu – S. Iordache, Gîsă, Grigore, Codreanu – Bardaș, Fulga, Pădureț, Pour Reza – Moldoveanu, Neicuțescu
Rezerve: Scorici – Motroc, Hasan, Nica, Ureche, Nistor, M. Vlad
Antrenor: Corneliu Ionescu
sursa: sportb.ro