ACADEMIA SPORT TEAM castiga in fata echipei Dinamo la loviturile de departajare si se califica in semifinale !!!

Categoria de varsta 2000, condusa de domnul antrenor Bogdan Cirja a castigat ambele jocuri disputate in seria a II-a contand pentru calificarea in semifinalele play-off-ului bucurestean. In prima partida disputata echipa noastra a dispus de formatia CS Aldo Sport cu scorul de 2-0, un joc in care s-au ratat numeroase ocazii iar diferenta de rezultat putea fi mult mai mare.
In cel de-al doilea meci baietii au avut o motivatie in plus si din punct de vedere al adversarului: FC Dinamo, o partida foarte echilibrata in care “actorii” s-au autodepasit iar soarta jocului a fost decisa la loviturile de departajare, acolo unde Academia Sport Team s-a impus cu 4-3, gratie si portarului Catalin Musceleanu care a deviat in bara sutul expediat de ultimul executant al “cainilor”.
Va asteptam sa fiti alaturi de aceasta echipa minunata si in continuare, iar urmatorul joc va avea loc duminica, 17 mai, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Agronomia, acolo unde vom intalni SC FC Steaua Bucuresti, in cea de-a doua semifinala a competitiei.
Ambitie, devotament, dorinta, pasiune, iar la final…VICTORIE…sunt cuvintele care definesc aceasta partida.

FELICITARI COPIILOR, FELICITARI DOMNULUI ANTRENOR BOGDAN CIRJA, FELICITARI TUTUROR CELOR CARE SUNTETI ALATURI DE ACEASTA ECHIPA FRUMOASA SI SA NU INCETATI NICIODATA SA CREDETI IN EI !!!