Academia de Fotbal Sport Team va avea un jucător în semifinalele Campionatului European 2016!

Cu un ochi râdem, cu unul plângem. Ne pare rău pentru-că echipa naţională de fotbal a României nu a reuşit să depăşească faza grupelor, însă ne mândrim cu faptul că avem un jucător român, de la academia noastră prezent în semifinalele Euro 2016.

Mihăilă Andrei, jucătorul selecţionat în cadrul competiţiei Player Escort, organizată de Mc Donald’s în parteneriat cu SEG Team, de comisia alcătuită din fostul mare fotbalist, Danuţ Lupu, managerul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Narcis Răducanu şi Daniel Boaje-CEO Mc Donald’s România.

În această seară, în semifinala de la Lyon dintre Ţara Galilor şi Portugalia, Andrei va însoţi una dintre echipe la intrarea pe teren. Acesta şi-a îndeplinit visul, acela de a-şi vedea idolii de aproape. Acesta va sta lângă jucători emblematici pentru fotbalul internaţional precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Aaron Ramsey sau Nani. Acesta are prilejul de a vedea atmosfera de pe tunel, o atmosferă cu o incredibilă încărcătură emoţională, dar şi cum se pregătesc psihic şi fizic marii jucători ai planetei.

Ne bucurăm foarte mult pentru succesul lui Andrei şi sperăm că într-o bună zi, el să fie idolul cu care micuţii jucători vor vrea să intre pe teren.

Până atunci bucură-te de moment, Andrei şi fii atent la ce vorbeşte Bale cu Ronaldo !