Desigur, putem spune că la un anumit nivel, sportul înseamnă doar performanţă, acest lucru caută să îl atingă orice echipă profesionistă de fotbal.

Dar ce presupune drumul până la performanţă?

Orice fotbalist a fost mai întâi junior, jucând într-o academie, echipă locală sau chiar pe maidan, antrenându-se zilnic şi încercând să imite mişcările marilor lor idoli, îndrăgostindu-se din ce în ce mai mult de fenomenul fotbal.

Din păcate cu toţii vedem o scădere a numărului de copii care practică sportul, deoarece acum copii au o sumedenie de modalităţi pentru a-şi petrece timpul.

Academia de Fotbal Sport Team se bucura că poate antrena şi îndruma peste 300 de copii în drumul spre viitoarele lor cariere, încercând să oferim cele mai bune condiţii, dar şi cele mai bune sfaturi oferite de antrenori.

Antrenorii Sport Team, persoanele care îi critică cel mai dur, dar sunt şi nişte protectorii înverşunaţi ai acestor copii, încearcă să le insufle micilor jucători disciplina, seriozitatea,  fair-play-ul fără de care fotbalul nu ar mai fi la fel de frumos, dar şi  lucrul în echipă, în primul rând pentru a avea rezultate satisfăcătoare în teren, dar şi în afara acestuia.

Antrenorii Sport Team pun foarte mare accent pe integrarea micilor jucători într-o echipă, deoarece aceasta integrare formează prietenii şi îi ajută pe mici jucătorii să îşi dezvolte abilităţile de comunicare.

În cadrul interviului acordat pentru Revista Junior Sport de antrenorul Constantin Giurescu, alături de grupă pe care o antrenează, grupa 2005, vicecampionii municipiului Bucureşti, aflăm dorinţele, trăirile şi ambiţiile tinerilor jucători.

Video Credit : Revista Junior Sport – Canal Oficial Youtube

Multumim Revista Junior Sport pentru intervu ! Impreuna investim in viitor !