Academia de Fotbal Sport Team a reuşit să obţină primul loc la categoria de vârsta 2005, în cadrul competiţiei Player Escort 2016, competiţie organizată de Mc Donald’s în parteneriat cu SEG Team.

Echipa antrenată de Constantin Giurescu a obţinut “roadele” săptămânilor grele de antrenament, jucătorii fiind angrenaţi într-o competiţie ce le insuflă spiritul campionatului European.

Numărul de meciuri la care au fost supuşi jucătorii echipei a fost unul foarte mare, competiţia desfăşurându-se pe parcursul a două zile, în cadrul bazei de antrenament din Agronomie a Academiei de Fotbal Sport Team.

Datorită antrenamentelor istovitoare, echipa a putut susţine fizic cu brio toate meciurile, însă pe lângă antrenamente, aceştia au fost şi foarte motivaţi în a obţine performanţă, fiind împinşi de la spate atât de antrenorul Constantin Giurescu dar şi de publicul venit să susţină echipa, public ce a fost alături de noi pe tot parcursul competiţiei.

Clasarea pe primul loc într-o competiţie din care au făcut parte mai multe echipe din ţară, reprezintă un mare succes pentru Academia de Fotbal Sport Team, un succes care are în spate foarte multe ore de antrenament, o alimentaţie recomandată de partenerii nostri de la Aktiv³  ce le permite jucătorilor să se dezvolte, un public minunat, care a împins echipa de la spate în momentele grele, dar şi motivaţia antrenorului şi a echipei de a aduce cât mai multe trofee în vitrina Academiei.

Academia de Fotbal Sport Team felicita echipa şi antrenorul şi îi mulţumeşte din suflet publicului care a fost extraordinar şi ne-a împins către victorie !

 

Academia de Fotbal Sport Team

Echipa pe care o iubim !