Aflaţi de câteva zile în cantonament la Tuşnad, elevii lui Dan Bona trag din greu în această perioadă în care tehnicianul Unirii pune accent pe pregătirea fizică.

În general, fotbaliştii braşoveni au avut parte de un program istovitor, cu câte două antrenamente intense în fiecare zi. „Avem parte de condiţii excelente la Tuşnad, pentru că avem trasee de alergare, sala de forţă, refacere, dar şi putem lucra cu mingea la o sală de sport. Jucătorii sunt conştienţi că le va prinde bine şi nu se plâng“, spune Dan Bona, care are în probe şi doi tineri jucători. Este vorba de fundaşul Iordache şi atacantul Paraschiv, ambii de la Sport Team Bucureşti.

 

 

 

Altfel, vineri, Unirea Tărlungeni are programat un meci amical cu FCM Miercurea Ciuc, echipă de Liga a III-a, care este pregătită de fostul căpitan al „stegarilor“, Robert Ilyeş.

Tehnicianul ciucanilor spune însă că terenul este acoperit cu gheaţă şi doar vineri dimineţa va decide împreună cu oficialii Unirii Tărlungeni, dacă meciul se va putea disputa în condiţii acceptabile. „Noi vrem să jucăm cu Unirea, dar terenul sintetic este acoperit cu gheaţă. Depunem eforturi pentru curăţarea terenului, pentru că nu vrem să punem în pericol jucătorii“, a spus Ilyeş.

În cazul în care terenul sintetic de la Miercurea Ciuc va fi degajat de gheaţă, partida amicală cu Unirea Tărlungeni se va disputa în nocturnă, de la ora 17.30!

Sursa: Monitorul Expres