Despre noi

Academia Sport Team

Alege fotbalul prietenul copilariei, un prim pas spre marea performanta, proiect care inseamna seriozitate, daruire, ambitie, munca si nu in ultimul rand, respect !

Academia Sport Team inseamna .antrenamente interactive,cantonamente sportive,evenimente conexe,toate organizate cu maxima seriozitate..bucuria copiilor este foarte importanta pentru noi.

Academia Sport Team inseamna dorinta,pasiune,sacrificiu,munca…foarte multa munca.Antrenamente complexe,stagii de pregatire,schimburi de experienta,promovarea orientata spre cluburi din tara si strainatate.

Ca o rezultanta in timp a activitatii noastre,incepute in anul 2007,bucuriile,dezamagirile uneori si implinirile traite alaturi de copii,ne motiveaza si ne dau incredere ca suntem pe drumul cel bun.Un alt argument important pentru noi si implicit pentru copii,este acela ca anual suntem prezenti la selectiile organizate de Federatia Romana de Fotbal,selectii la care participa cei mai buni copii din tara.

Activități desfășurate in țara de Academia de fotbal Sport Team

 Jud Giurgiu prof Coordonator Puiu Adonis tel:0760451113

 Jud Dâmbovița prof Coordonator Marculescu George tel:0724290616

Jud Argeș prof Coordonator CONSTANTIN GIURESCU

 Jud Buzau prof Coordonator Toma Stefan tel: 0766356323

De ce noi ?


Experienta

Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati UEFA si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii.Standarde inalte

Baza sportive proprie ce contine 2 terenuri cu gazon natural, 1 teren artificial ( detalii mai jos), sala de forta, materiale sportive complete ( echipament de antrenament, echipament de prezentare, genti, etc), cantomente de pregatire si multe altele Performanta

Contracte de impresariat sportive pentru copiii ce prezinta perspective de viitor (impresarii vor urmari copiii atat la antrenamente, cat si la meciuri).

 

Beneficii

Bursa

PREVENIREA SI CORECTAREA DEFICIENTELOR FIZICE:
DEZVOLTAREA ORGANELOR VITALE:
AUTOSISTEM DE APARARE IMPOTRIVA VICIILOR:
SOCIALIZARE SI BUNA DISPOZITIE:
Bursa

Academia legitimeaza in prezent copii nascuti intre anii 1999 si 2008, indiferent de nivelul de pregatire. Sportivii sunt apoi impartiti pe grupe valorice pentru fiecare dintre categoriile de varsta. In fiecare sezon fotbalistic se vor acorda un numar de 16 burse pe perioada unui sezon pentru fiecare categorie de varsta cuprinsa intre anii de nastere 1999 si 2004. La sfarsitul fiecarui sezon (1 iulie), bursierii sunt reevaluati si antrenorii impreuna cu Coordonatorul General anunta bursierii pentru sezonul urmator si pe cei care promoveaza de la echipa a doua.