Cupa SportTeam Bucuresti 2012

La data de 7 septembrie 2012, la Complexul Federatiei Române de Atletism București se va da lovitura de începere a “Cupei SportTeam București”, un turneu de fotbal pentru copii și juniori al cărui obiectiv este de a oferi tinerilor fotbaliști ocazia de a se confrunta într-un cadru sportiv, de a combina fotbalul cu distracția, oferind spectacol de fotbal şi încântând iubitorii sportului-rege.

Competiția se va desfăşura în intervalul 7 – 9 septembrie și va angrena un numar de 40 echipe, reprezentând 20 de cluburi din țară. Turneul este organizat pe patru categorii de vâstă, respectiv pentru juniorii născuţi în 2001, 2002, 2003 și 2004. Meciurile se vor desfășura pe cele patru terenuri ale complexului (două terenuri cu iarbă și două terenuri cu suprafață sintetică). Structura de desfășurare a turneului are ca format grupe de calificare, jocuri de clasament, semifinale şi finale.

CUPA SportTeam – București

Gazda turneului, Școala de Fotbal SportTeam, acordă o atenţie deosebită pregătirii copiilor cu vârste  între 7 şi 18 ani  și spijină descoperirea de tinere talente, fenomen important pentru întreg fotbalul românesc. De aceea, pentru cei peste 600 de copii gata de start, o miză importantă (pe lângă câştigarea cupei) va fi reprezentată de participarea la o competiţie de anvergură și experiența pe care o vor dobândi.

Mai multe informații pe cupa.sportteam.ro