Academia de fotbal Sport Team a fost prezentă la lecţia ţinută de antrenorul Milan Kosanović, membru al staff-ului campioanei mondiale U20, Serbia.

Milan Kosanović, a fost invitat de şcoala Federală de antrenori pentru a ţine un curs de pregătire pentru viitori antrenori, curs ce a avut loc în cadrul Facultăţii de Management a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară.

Printre cursanţii şcolii federale, s-au numărat şi foştii mari jucători ai României precum Adrian Neaga, Ionuţ Luţu, Ionel Dănciulescu sau Cătălin Munteanu. Alături de cursanţii şcolii Federale, a fost şi antrenorul nostru, Constantin Giurescu, acesta fiind deţinător al licenţei de elite şi director tehnic al academiei noastre.

Milan Kosanović a susţinut şi o probă practică, acesta fiind antrenor pentru o zi a echipei de la categoria de vârstă 1998 din cadrul Academiei de Fotbal Sport Team.

Ne bucurăm că am putut oferi jucătorilor noştri experienţa de a fi antrenaţi de un campion mondial, şi sperăm ca acest antrenament să fie benefic pentru jucătorii noştrii, aceştia primind pe lângă o lecţie de antrenament şi sfaturi de la un campion mondial, dar şi de la foştii mari jucători ai României, jucători ce îşi croiesc acum o nouă carieră.

Sperăm că sfaturile primite astăzi de jucătorii noştrii să reprezinte nişte puncte de reper în viitoarele lor cariere.