5-1…o înfrângere poate cam dura insa cel mai important este sa învățăm, sa învățăm sa învățăm..si daca nu din greșeli atunci de unde… Pentru a ajunge la performanța trebuie sa ne sustinem echipa in continuare, mai ales atunci cand pierdem deoarece atunci cei mici au cea mai mare nevoie de noi. Felicitam Academia Sport Team pentru parcursul extraordinar, pentru meciurile frumoase si pentru spectacolul oferit la acest turneu, spre incantarea sustinatorilor din tribune si nu in ultimul rând felicitam echipa Luceafărul Cluj, campioana naționala a României la categoria 2005.

 

 

CS Luceafărul Cluj Napoca a câștigat ediția a 6-a a Brașov Indoor Cup 2015 – categoria 2005. Campioana națională a României a dispus în finală, cu scorul de 5-1 (Vânău Andrei 2, Nistor Raul 3/Pătrășcoiu Luca), de Academia Sport Team București. Pe locul 3 la BIC 15 – 2005 s-a clasat FK Uzhorod (Ucraina), care a învins, cu 4-1, în finala mică, pe Forex Brașov. Ocupantele celor trei poziții de pe podium au primit cupe, diplome și medalii. De asemenea, echipele de pe locurile 2, 3 și 4 au primit mingi Acerbis (15, 10 și respectiv 5 de fiecare) oferite de sponsorul nostru tehnic, Dplay Sport. De asemenea, câștigătoarea întrecerii a fost recompensată de Dplay Sport și cu un set de joc Acerbis.
Golgheterul turneului a ieșit Andryi Pryshlyak (11 goluri), de la FK Uzhorod, iar cel mai bun jucător a fost desemnatAndrei Vânău de la Luceafărul Cluj. Organizatorii au mai acordat un premiu și pentru cel mai bun portar, care i-a revenit lui Alex Mocanu, de la Academia Sport Team București.” citat Brasov Indoor Cup