Dupa ce la inceputul acestei saptamani grupa 2005 a Academiei  de fotbal Sport Team din Bucuresti a fost vicecampioana la Brasov Indoor Cup, in acest weekend continua seria victorilor frumoase insa de aceasta data la categoria 2004. Echipa pregatita de tanarul antrenor Stefan Toma a avut o tactica bine pusa la punct si a marcat din toate pozitile dovedind ambitie si siguranta in meciul contra celor de la Academia Hagi, carora le-a administrat un neverosimil 5-1.
Pentru echipa noastra au marcat : Dobritoiu 2, Nichita si Dinu 2.

Formatia noastra a pierdut insa calificarea in fazele superioare ale competitiei in urma unei infrangeri cu 3-2 in fata formatiei Petrolul Ploiesti in ultimile minute de joc dupa ce baietii nostri si-au creat numeroase ocazii de a marca.

Felicitam copiii pentru ambitie si devotament, felicitam si antrenorul nostru pentru formarea acestui colectiv unit si nu in ultimul rand felicitam parintii pentru sustinerea oferita micilor “actori”. Trebuie sa fim alaturi de echipa noastra si sa le oferim viitorilor fotbalisti incredere !

Lotul deplasat de antrenorul Stefan Toma la Brasov Indoor Cup 2015:

Basalau Cristian, Petcu Ionut, Banica Dragos, Nichita Daniel, Mitroi Andrei, Dumitrescu Eduard, Cira Alexandru, Dobritoiu Cezar, Mihai Andrei, Dinu Daniel (DaYRo), Vasile Daniel, Caloeanu Mario, Joitoiu Rares, Tanase David